Hoppa till sidans innehåll

Information om hemsidan

16 SEP 2009 17:24
På de interna medlemssidorna på hemsidan finns nu en del dokument som kan vara av intresse för medlemmarna. För att logga in klickar man på hänglåset i högra hörnet.
  • Uppdaterad: 30 JUN 2012 23:01

Efter migreringen till nya hemsidan från Klubben Online för något år sedan blev det en hel del problem med inloggningen och sedan dess har det inte funnits mycket att se på de interna medlemssidorna. Men där finns nu stadgar, kontaktinformation till andra medlemmar samt information om hur man söker sponsring. Vi kommer att fylla på sidorna allteftersom.

 

Om man glömt lösenordet, klickar man på "Glömt lösenord?" under hänglåset uppe till höger. Det går tyvärr inte att tilldela inloggningsuppgifter till de medlemmar som inte lämnat in fullständigt personnummer alternativt saknar emailadress. Kontakta Jenny Sandgren (adress till höger) om du vill uppdatera dina uppgifter så att du kan bli inlagd i systemet för att kunna logga in. Om du fått inloggningsuppgifter men ändå har problem att komma in, kontakta Riksidrottsförbundet på This is a mailto link

Skribent: Jenny Sandgren

Postadress:
Stockholms BS - Biljard
C/o B Peterson, Jungfrudansen 98
17151 Solna

Besöksadress:
Biljardpalatset, Sankt Eriksgatan 52
11234 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46707402430
E-post: This is a mailto link