Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SBF


Återstartsstöd corona

(2021-09-15 11:29)
Svenska Biljardförbundet har fått medel från Riksidrottsförbundet för att återrekrytera och nyrekrytera biljardspelare. Nu erbjuds alla föreningar anslutna till SBF möjlighet att ansöka om ett återstartsstöd.
 
I helgen arrangeras tävlingar i pool, snooker och carambole runtom i hela landet, och det är verkligen skönt att vara igång igen!
 

Projekt spelabiljard.nu

(2021-09-08 11:03)
Under sommaren beviljades SBF projektstöd från RF för ett projekt vi kallar spelabiljard.nu. Inom ramen för projektet kommer vi ta fram en hemsida med instruktionsfilmer.
 
Idag inleds VM i pyramid och i år har vi en svensk deltagare på plats - Aleh Baykou.
 
 
Den 12-14 november är det dags för Svenska Biljardförbundets föreningskonferens. Årets tema är Engagemang för utveckling.
 
Som många av er vet så antog Svenska Biljardförbundets medlemmar en värdegrund i höstas anpassad till just vår idrott. Det här är en resa som många förbund har gjort, vissa för många år sen och andra mer nyligen.
 

Årsmötestider

(2021-08-11 10:23)
För föreningar med brutet räkenskapsår och för de föreningar som sköt upp sitt årsmöte i våras är det nu dags att genomföra årsmöte. Årsmöte måste genomföras varje år.
 
Från och med den 15 juli behöver verksamheter inte längre beräkna det maximala antalet besökare som samtidigt får visats i verksamhetens lokaler. Begränsningsförordningens regler gäller dock fortfarande.
 

Dags att söka LOK-stöd

(2021-07-05 09:42)
Om ni har haft aktiviteter under perioden 1 januari – 30 juni är det nu dags att söka LOK-stöd.
 

Medlemsenkät

(2021-07-02 13:31)
Vad vet du om föreningskunskap och hur engagerad är du i din biljardförening? Hjälp oss genom att svara på en medlemsenkät. Enkäten är öppen för alla som är medlemmar i en biljardförening.
 
Den 1 juli 2021 försvinner ett antal restriktioner. Men det pågår fortfarande en pandemi och det är viktigt att vi tar vårt ansvar genom att organisera verksamheten så smittsäkert som möjligt och följer de restriktionerna som fortfarande finns.
 
Vid Svenska Parasportförbundets årsmöte den 22 maj valdes Henrik Larsson in parasportens Hall of Fame tack vare sina stora framgångar inom biljardsporten. Henrik är den 26:e medlemmen av Parasportens Hall of Fame.
 
Förbundsstyrelsen har beslutat att nationella tävlingar kan arrangeras igen från den 1 juli utifrån de restriktioner som föreligger.
 
Svenska Biljardförbundet bjuder in till en digital utbildning i kommunikation, med fokus på sociala medier. Utbildningen genomförs av RF-SISU Östergötland men alla biljardföreningar från landet är välkomna att anmäla sig!
 

Postadress:
Stockholms BS - Biljard
C/o B Peterson, Jungfrudansen 98
17151 Solna

Besöksadress:
Biljardpalatset, Sankt Eriksgatan 52
11234 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46707402430
E-post: info@stockholmsbs.se