Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SBF


Vinnare i Biljardgalan 2021 är nu utsedda. Det blir dock ingen fysisk Biljardgala i år. Här ser du vilka som är nominerade i respektive kategori.
 
Svenska Biljardförbundet och Sparks ska inspirera fler unga att komma in i biljardgemenskapen!
 
 
 
Nästa sändning på Biljard.TV blir nu till helgen, då det spelas Elit i både carambole och pool. Se bägge tävlingarna för endast 49:-.
 
Via återstartsmedlen ges föreningar möjlighet att ansöka om bidrag för resa och boende i samband med SM för juniorer i pool och snooker.
 
Den 24 maj bjuder SBF in till en föreläsning med Jenny Hagman om mental träning och hur du stärker dig mentalt från grunden för att hålla i längden.
 
Nu kör vi igång föreningsprojektet för barn- och ungdomsverksamhet #spelabiljard med en digital uppstartsträff den 9 maj.
 

Ny projektledare på plats

(2022-04-12 11:04)
Vi hälsar Eva Viding Bussell välkommen som projektledare från och med den 11 april.
 
Äntligen är det dags för en fysisk träff för nätverket Kvinnliga Egon! Hoppas vi ses fredagen den 20:e maj i Stockholm.
 

Kompensationsstöd dec-feb

(2022-04-06 10:53)
Nu öppnar RF upp för ytterligare en ansökningsperiod för kompensationsstöd med anledning av corona. Kompensation kan sökas för perioden 23 december 2021 – 8 februari 2022.
 
I lördags genomfördes förbundsstämman. Här följer en kort rapport från stämman där bland annat en ny förbundsordförande valdes.
 
På lördag den 2 april är det dags för förbundsstämman. Den genomförs digitalt via Easymeet. Du som ska delta uppmanas att ta del av nedanstående information för att underlätta mötet för dig själv, presidiet samt övriga deltagare.
 
Den 18 mars hölls en nätverksträff i Malmö inom ramen för projektet Rörelsesatsning i skolan. Närmare 20 idrottsförbund visade upp sina projekt och demonstrerade sin idrott, däribland Svenska Biljardförbundet.
 
Här kommer en presentation av de kandidater som valberedningen har nominerat till förbundsstyrelsen.
 

Postadress:
Stockholms BS - Biljard
C/o B Peterson, Jungfrudansen 98
17151 Solna

Besöksadress:
Biljardpalatset, Sankt Eriksgatan 52
11234 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46707402430
E-post: info@stockholmsbs.se