Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SBF


Förbundsstyrelsen har beslutat att nationella tävlingar kan arrangeras igen från den 1 juli utifrån de restriktioner som föreligger.
 
Svenska Biljardförbundet bjuder in till en digital utbildning i kommunikation, med fokus på sociala medier. Utbildningen genomförs av RF-SISU Östergötland men alla biljardföreningar från landet är välkomna att anmäla sig!
 
Igår genomfördes en digital ordförandeträff. Här kommer en kort rapport från kvällen.
 
 

Digital ordförandeträff

(2021-06-07 11:18)
Påminnelse - Sista chansen att anmäla sig till ordförandeträffen den 8 juni.
 

Ny granskning från RF

(2021-06-02 16:18)
UPPDATERAD. SBF har informerats om att samtliga våra föreningar kommer att granskas av RF under sommaren. Det är VIKTIGT att alla föreningar skickar in de handlingar som RF efterfrågar.
 
Under helgen 28-30 maj arrangerades Riksidrottsmötet (RIM), idrottsrörelsens högsta beslutande organ. Närmare 200 ombud var på plats för stämman, som denna gång genomfördes helt digitalt.
 

Tävling tillåtet igen

(2021-06-01 09:34)
Från och med 1 juni har Regeringen och Folkhälsomyndigheten lättat på restriktionerna och det är tillåtet med tävlingar i mindre omfattning för alla åldersgrupper.
 
Under helgen 28-30 maj arrangerades Riksidrottsmötet, idrottsrörelsens högsta beslutande organ. Många stora frågor fanns på agendan, och flera av dem signalerade en ny inriktning för svensk idrott – mer självstyrning, mindre myndighetstänk.
 
Folkhälsomyndigheten ger klartecken för läger och mindre cuper för barn och unga från den 1 juni. Myndigheten poängterar att lägerverksamhet kan främja ungas fysiska och psykiska hälsa.
 
Vi har pratat med Stockholms Biljardsällskap om deras juniorträningar. De delar med sig av sina erfarenheter och hälsar att det är roligt och utvecklande att vara ledare för unga biljardspelare.
 
I helgen är det dags för Riksidrottsmötet, idrottsrörelsens högsta beslutande organ. Under helgen kommer många viktiga beslut att fattas kring vilken inriktning idrottsrörelsen och RF ska ta framöver.
 
 
 
RF arbetar löpande med att kartlägga idrottens utmaningar kopplade till corona. Hjälp till och svara på enkäten så att RF får en bild av biljardföreningarnas utmaningar och framtida behov.
 

Postadress:
Stockholms BS - Biljard
C/o B Peterson, Jungfrudansen 98
17151 Solna

Besöksadress:
Biljardpalatset, Sankt Eriksgatan 52
11234 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46707402430
E-post: info@stockholmsbs.se