Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SBF


Sedan i söndags gäller pandemilagen i Sverige, vilket bland annat påverkar idrottsanläggningar. Idrottsanläggningar där föreningar bedriver verksamhet för sina medlemmar omfattas som utgångspunkt av lagen.
 
Ansökningsperioden för kompensationsstöd för det fjärde kvartalet 2020 är öppen från 15 januari till 26 januari. Stödet gäller ekonomiska förluster på grund av corona.
 
SBF bjuder in alla biljardföreningar i Sverige till en engagerande och peppande digital föreläsning med Make Equal. Föreläsningen kommer framförallt att handla om hur vi som förening kan jobba praktiskt kring begreppet "hos oss är alla välkomna".
 

God Jul och Gott Nytt År!

(2020-12-22 13:33)
Svenska Biljardförbundet önskar alla sina medlemmar en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!
 
Från och med 18 december till den 24 januari rekommenderar regeringen att kommuner bör stänga alla idrottsanläggningar. Innebörden av detta är att man helst ska undvika all inomhusträning under denna period.
 
Året lider mot sitt slut. Ett år som inte har varit som vanligt. Men glöm inte att ansöka om LOK-stöd om ni har haft några aktiviteter under perioden 1 juli-31 december.
 
Som en följd av Folkhälsomyndighetens råd har förbundsstyrelsen beslutat att den nationella tävlingsverksamheten kan starta som tidigast den 1 mars 2021.
 
SBF:s mål under 2020-2021 är bl.a. att ta fram en utbildningsstruktur och grundutbildningar för tränare inom biljarden. Vi är igång med arbetet men behöver nu DIN hjälp.
 
Den 14 december börjar nya föreskrifter och nationella råd att gälla. Träning under smittsäkra former blir tillåtet men tävlingar ska inte genomföras.
 
På förbundsstämman antog SBF sin egen värdegrund. Genom detta beslut har både förbundet och dess medlemsföreningar synliggjort vilka värderingar som vi vill att biljardsverige ska genomsyras av.
 
På förbundsstämman antog SBF sin egen värdegrund. Genom detta beslut har både förbundet och dess medlemsföreningar synliggjort vilka värderingar som vi vill att biljardsverige ska genomsyras av.
 
År 2020 har varit ett år som inte liknar något annat. Men trots det har SBF gjort en fantastisk resa och ökat med 15 medlemsföreningar. Med en månads marginal nådde vi målet 50 föreningar.
 
Årets förbundsstämma ägde rum lördagen den 14 november, för första gången i digital form på grund av corona-situationen i landet. Ombud från 18 föreningar deltog i stämman.
 
I och med dagens beslut har nu samtliga regioner utom Jämtland skärpta allmänna råd med anledning av den ökade smittspridningen.
 
Imorgon den 14 november genomförs SBF:s första digitala förbundsstämma via Easymeet Online. Du som ska delta uppmanas att ta del av nedanstående information för att underlätta mötet för dig själv, presidiet samt övriga deltagare.
 

Postadress:
Stockholms BS - Biljard
C/o B Peterson, Jungfrudansen 98
17151 Solna

Besöksadress:
Biljardpalatset, Sankt Eriksgatan 52
11234 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46707402430
E-post: info@stockholmsbs.se