Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SBF


År 2020 har varit ett år som inte liknar något annat. Men trots det har SBF gjort en fantastisk resa och ökat med 15 medlemsföreningar. Med en månads marginal nådde vi målet 50 föreningar.
 
Årets förbundsstämma ägde rum lördagen den 14 november, för första gången i digital form på grund av corona-situationen i landet. Ombud från 18 föreningar deltog i stämman.
 
I och med dagens beslut har nu samtliga regioner utom Jämtland skärpta allmänna råd med anledning av den ökade smittspridningen.
 
Imorgon den 14 november genomförs SBF:s första digitala förbundsstämma via Easymeet Online. Du som ska delta uppmanas att ta del av nedanstående information för att underlätta mötet för dig själv, presidiet samt övriga deltagare.
 
 
Vid förbundsstämman denna helg sker något historiskt: Valberedningens förslag består av lika många kvinnor som män, och Svenska Biljardförbundet kommer därmed att för första gången få en helt jämställd styrelse.
 
Igår infördes skärpta allmänna råd för Kronobergs och Sörmlands län med anledning av den ökade smittspridningen.
 
Igår infördes skärpta allmänna råd för Jönköpings, Hallands och Örebro län med anledning av den ökade smittspridningen.
 
Den 14 november är det dags för Förbundsstämman - Svenska Biljardförbundets högsta beslutande organ. Men vad innebär egentligen det och hur går mötet till?
 
 
Vem eller vilka röstar du på i år?
 
Igår meddelade Folkhälsomyndigheten att de beslutat om skärpta allmänna råd för Stockholms, Västra Götalands och Östergötlands län för att stoppa den ökade smittspridningen.
 
Under kvällen fattade förbundsstyrelsen beslut om att med omedelbar verkan pausa all nationell tävlingsverksamhet med anledning av den ökade smittspridning vi ser i landet.
 
Under kvällen fattade förbundsstyrelsen beslut om att med omedelbar verkan pausa all nationell tävlingsverksamhet med anledning av den ökade smittspridning vi ser i landet.
 
Folkhälsomyndigheten meddelade idag att de beslutat om skärpta allmänna råd för Östergötlands län. Det innebär att SPT 1000 i Norrköping i helgen ställs in.
 

Postadress:
Stockholms BS - Biljard
C/o B Peterson, Jungfrudansen 98
17151 Solna

Besöksadress:
Biljardpalatset, Sankt Eriksgatan 52
11234 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46707402430
E-post: info@stockholmsbs.se