Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SBF


Nu öppnar vi ännu en omgång av återstartsstödet. Sista ansökan den 27 oktober.
 

Höstträff Kvinnliga Egon

(2022-09-21 10:07)
Den 8 oktober anordnar nätverket Kvinnliga Egon en träff hos Kville Biljard i Göteborg.
 

Vinnarna Biljardgalan 2021

(2022-09-14 17:49)
Eftersom det inte blev någon fysisk gala i år har vinnarna uppvaktats vid olika tillfällen under maj-september. Nu har samtliga priser delats ut. Här har ni alla vinnare.
 
Det är viktigt att fler biljardföreningar börjar söka LOK-stöd för sina aktiviteter. Vi bjuder därför in till en kväll där ni får lära er mer om stödet och hur ni ansöker.
 
Under de senaste åren har vi arbetat med Biljard för äldre – En kö hela livet. Nu har vi beviljats medel för fortsatta satsningar på målgruppen.
 
Ni kan söka LOK för alla tävlingar och träningar som ni arrangerar för era medlemmar där ni haft deltagare 7-25 år. Det behöver inte vara en aktivitet specifikt för juniorer. Det går bra att söka för aktiviteter med blandade grupper av medlemmar.
 
Under hösten ska vi inleda ett arbete kring tävlingsformer för barn respektive ungdomar. Vi letar nu efter personer som vill vara med i det arbetet.
 
SBF fortsätter satsa på att få in fler tjejer, kvinnor, tanter – ja, alla som identifierar sig som kvinnor – till biljarden.
 
Just nu letar vi efter personer till två olika arbetsgrupper och till ett av utskotten. Vill du hjälpa till att utveckla barn- och ungdomsbiljarden, arbeta för att vi blir fler föreningar eller driva elitutvecklingsutskottet?
 
Det finns möjlighet att erhålla stöd för att arrangera prova-på dagar, delta på Idrottens dag eller göra skolbesök till hösten.
 

Om samarbetet med Sparks

(2022-06-14 09:55)
En del i förbundets barn- och ungdomssatsning är samarbetet med Sparks Generation. Här kan ni läsa mer om tidsplanen och vad samarbetet innebär för er som förening.
 
Vi vet att ni arrangerar en massa aktiviteter i era föreningar. Hjälp biljarden genom att synliggöra detta.
 
Traditionsenligt kommer Öppna SM i snooker att spelas under Kristi Himmelfärdshelgen, torsdag till söndag på Snookerhallen i Stockholm, och kan i år även ses gratis på Biljard.TV.
 
Vinnare i Biljardgalan 2021 är nu utsedda. Det blir dock ingen fysisk Biljardgala i år. Här ser du vilka som är nominerade i respektive kategori.
 
Svenska Biljardförbundet och Sparks ska inspirera fler unga att komma in i biljardgemenskapen!
 

Postadress:
Stockholms BS - Biljard
C/o B Peterson, Jungfrudansen 98
17151 Solna

Besöksadress:
Biljardpalatset, Sankt Eriksgatan 52
11234 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46707402430
E-post: info@stockholmsbs.se