|

Lagspelet!

Omgång 2 av lagspelet Div 1 spelades den 20-21 maj runt om i landet. SBS hade 3 lag med. SBS5 som bestod av våra juniorer Linnea Hjalmarström, Gabriel Aspholm och Samuel Bedeus samt veteranen Toraj Larki, kom tvåa och tog sig vidare till slutspelet!
SBS4 som bestod av Esa Strandman, Helena Benjamin Nyberg, Sabo Azar, Gustav Karlman och Joni Thour tog sig också vidare.

Elitserien spelades den 20 maj och vi hade med två stycken lag. SBS1 bestående av Sanne Azar, Walter Laikre, Tianfang Zhang och David Larsson ligger på andra plats inför sista omgången.
SBS2 bestående av Mark Yousef, Hassan Nasaji, Laith Albanaa, Shahim Altawel och Machael Yousif ligger just nu på 6:e plats av 8. De som är på plats 7 och 8 efter sista omgången är de som flyttas ner till Div 1 så de har fortfarande chansen att hålla sig kvar i Elitserien.

Similar Posts