Föreningen har till syfte att främja biljardsporten på amatör och elitnivå, såväl spelmässigsom socialt. Medlemsavgiften är för hela säsongen / verksamhetsår 400 kr 1/8 – 31/7 vilket inkluderar licens från Svenska Biljardförbundet. Det gäller efter betalning av avgiften och viss handläggningstid.

Nya medlemmar
Ansökan om medlemskap skall göras med formuläret nedan. Ansökan behandlas av styrelsen så fort som möjligt och behandlas efter att betalning har skett.

Fullvärdig medlem (inkl. licens och rabatter på speltid mm):

Vuxen:400 krIngår gratis träningstid vissa söndagar, vidare info från SBS 
Junior:400 krMöjlighet att delta i juniorträning på lördagar under höst- & vårtermin
Familjepris:1000 krtvå vuxna och ett eller flera barn under 20 år
Stödmedlem:20 krInga rabatter eller förmåner. Endast för att stödja biljardsporten som behöver flera medlemmar.

Inbetalning: 
Bankgiro: 148-7669 
Swish: 123 634 49 49 
Märk inbetalningen med namn 

Medlemskap i Stockholms Biljardsällskap innebär: att man visar respekt och ödmjukhet inför sporten och dess utövare; material och dylikt inkluderas givetvis att man aldrig tävlar under påverkan av alkohol eller droger inklusive cigaretter, enligt SBF:s stadgar. Gäller även tävlingsledare och medhjälpare; att i alla tävlingssammanhang ska medlemmen tänka på att man inte bara representerar sig själv utan också SBS och dess medlemmar och därför uppför sig som ett föredöme; att man i tävling följer dresscoden och har giltig licens; att medlem som inte betalat årsavgift inom utsatt tid anses ha utträtt ur klubben; att styrelsen äger rätt att när som helst och utan förvarnande utesluta medlemmar som bryter mot SBF:s och SBS:s stadgar eller regler som gäller vid tävlingar.


Välkommen med din ansökan och anmälan är bindande efter betalning varje år.