|

Ungdoms SM resultat!

I helgen den 28-29 oktober spelades Ungdoms SM i Norrköping. Det var två grupper, U16 och U19. i U16 var det 12 deltagare så där spelades det dubbelkupp medans det endast var 5 deltagare i U19. Så där blev det gruppspel med 2 som gick vidare till final.
SBS hade 4 deltagare med. Gabriel Aspholm och Walter Laikre i U16 och Emma Granström och Samuel Bedeus i U19.

I lördags spelades 8-ball. Distansen var till 4.
U19- Emma vann två av sina matcher och slutade på en tredje plats. Samuel vann alla sina matcher och tog sig därför till final. Där fick han möta Hjalmar Forslund från Sandvikens Biljardförening som hade vunnit 3 av sina matcher. I finalen blev det en övertygande vinst för Samuel med resultatet 4-0.

U16- Walter och Gabriel fick mötas i semi-finalen där Gabriel vann med 4-1.Så Walter kom på tredje plats. Gabriel fick möte Jonah Kramer från Umeå BK där han tyvärr förlorade med 0-4.

I söndags var det dags igen men nu spelades 9-ball till 5.
U19- Emma vann 2 av sina matcher och slutade på tredje plats idag igen. Samuel vann alla sina matcher igen och kom alltså till finalen. Denna gång fick han möta Simon Hägg från BK Paradis. Samuel vann med övertygande resultat på 5-1.

U16- Gabriel och Walter fick mötas igen i semi-finalen men idag blev siffrorna 5-2 till Walter. Så en tredje-plats för Gabriel denna dag.
Walter fick möta Sebastian Simonsson från Kville BC och vann med övertygande 5-1.

Så tre guld, ett silver och 4 brons till våra juniorer denna helg!
Fantastiskt spel från alla! Grattis till våra medaljörer!

Mer information om tävlingarna hittas på cuescore.

Similar Posts