Interpool Open avgjord!

Interpool Open 2023 är nu avgjord och vinnare blev Casper Cappe Matikainen från Finland som slog Mika Immonen, också från Finland, i finalen.

Interpool Open 2023 spelades på Interpool i Uppsala mellan den 6-9 april. 162 deltagare fanns på plats. Kände namn var Mika Immonen, Mohammad Soufi och Marcus Chamat.

Från SBS hade vi en hel del spelare med. Totalt 22. Mark Yousef kom till semi-final. Gabriel Aspholm tog sig till sista 16 och kom på 9:e plats. Sedan var det två som kom till sista 32, på 17:e plats och dessa var Samuel Bedeus och Nikos Karassavas. På 33:e plats kom Sanne Azar, Mart Liigant, Christopher Lugowski, Linnea Hjalmarström, Tianfang Zhang och Esa Strandman. På 65:e plats kom Björn Odelbrink, Krister Todal, Gustav Karlman. På 95:e plats kom Pontus Reece Lagerqvist, Mathias Åkerström, Poj Hedström och Walter Laikre. På 129:e plats kom Conny Nilsson, Peter Lundgren, Toraj Larki, Hassan Nasaji och Munkherdene Tsendkhuu.

Bra spelat av alla!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *